ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔ.ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

BACK TO SCHOOL.

Σε λίγο καιρό ανοίγουν τα σχολεία και πάντα η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς με γεμίζει χαρά ,ευτυχία,άγχος και πολύ συγκίνηση γιατί συνειδητοποιώ πόσο πολύ γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά μου.Κάθε χρόνο μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες από την πρώτη τους μέρα και βλέπω πόσο έχουν μεγαλώσει από την προηγούμενη χρονιά.Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείτε να τραβήξτε τους μικρούς σας μαθητές.Μερικές ιδέες θα σας προτείνω και εγώ.

Μια διαφορετική φωτογραφία είναι με ένα μήλο στο οποίο θα έχουμε γράψει την τάξη του παιδιού μας.
           Φτιάξτε μια όμορφη κορνίζα από χαρτόνι και φωτογραφίστε τα παιδιά σας.

             Αφού ετοιμάστε τα σχολικά τους είδη φωτογραφίστε τα μαζί με τα παιδιά.
Πρώτη μέρα στο σχολείο και η τσάντα μας περιμένει στην πόρτα πάντα συγκινούμαι από το βράδυ που τα ετοιμάζουμε.
Μπορούμε να βρούμε ένα σχολικό μολύβι σε μεγαλύτερο μέγεθος πουλάνε σε πολλά βιβλιοπωλεία σαν διακοσμητικό και να γράψουμε πάνω την τάξη του.
Μια πολύ όμορφη ιδέα να βγούμε στο δρόμο ή στην αυλή μας και να γράψουμε με κιμωλία την τάξη των παιδιών θα το διασκεδάσουν πολύ.


Μικροί πίνακες στο σπίτι όλοι έχουμε οπότε μια καλή ιδέα είναι το πρωί πριν φύγουμε για την πρώτη μέρα στο σχολείο να βγάλουμε την αναμνηστική φωτογραφία.
                         Για να θυμούνται τι τους άρεσαν όταν θα έχουν μεγαλώσει.
Κάθε χρόνο το προηγούμενο βράδυ πριν ξεκινήσουν το σχολείο ετοιμάζω ένα δείπνο έκπληξη για τα παιδιά με μικρά δωράκια μολύβια ,γόμες απλά πράγματα και νομίζω ότι το περιμένουν πως και πως κάθε χρόνο με ανυπομονησία και χαρά,έτσι καθόμαστε και μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και την χαρά μας που θα συναντήσουν τους παλιούς τους φίλους/ες και νομίζω πως είναι μια πολύ καλή προετοιμασία για όλους.

Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες αν έχετε και εσείς κάποιες ιδέες ή κάποια πράγματα που κάνετε με τα παιδιά σας πριν ξεκινήσει το σχολείο θα χαρώ πολύ να τις μοιραστείτε μαζί μας.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας.

Πηγή φωτογραφικού υλικού
www.pinterest.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου