ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔ.ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ.

Τώρα το καλοκαίρι μας αρέσει σε όλους να μαζεύουμε κοχύλια και πετρεδάκια από την παραλία.Συνήθως τα συγκεντώνουμε και πολλές φορές δεν τα χρησημοποιούμε απλά τα αφήνουμε σε κάποιο μπόλ ή ποτήρι με αποτέλεσμα να τα ξεχνάμε.Μια όμορφη και δημιουργική ιδέα είναι να φτιάξουμε μόνοι μας με τα κοχύλια όμορφους καθρέπτες.
 Με μια ειδική κόλλα που θα βρείτε εύκολα στα καταστήματα για χειροτεχνίες αφού αποφασίσουμε το σχέδιο που θέλουμε να δωσουμε στον καθρέπτη ξεκινάμε να κολλάμε ένα ένα κοχύλι αφού σιγουρευτούμε ότι έχουν κολλήσει πολύ καλά από την μία πλευρά τότε γυρίσυμε από την άλλη και κολλάμε τα υπόλοιπα.
Μπορούμε να προσθέσουμε και αστερίες και να ΄δωσουμε μια διαφορετική καλοκαιρινή ομορφιά.

 Σε πολλούς το χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού τους οπότε μπορούμε να προσθέσουμε και όμορφες χρωματιστές πετρούλες ή με ειδικό χρώμα να βάψουμε κάποια από τα κοχύλια που έχουμε μαζέψει.
Μικροί καθρέπτες για την είσοδο του σπιτιού μας ή και ακόμη για το μπαλκόνι μας.

Χρώματα της θάλασσας και του ουρανού.Πέτρες κοχύλια και αστερίες συνδύαζονται υπέροχα.
Μπορείτε να τονίσετε την μια πλευρά του καθρέπτη και να κολλήσετε τα κοχύλια όλα μαζί και θα μας δώσει μια εξίσου όμορφη εικόνα.
Εκτός από κοχύλια και πέτρες μπορούμε να σύλλέξουμε και ξύλα με τα οποία θα συνδύασουμε όμορφα και καλλιτεχνικά την διακόσμηση ενός καθρέπτη ή και μιάς κορνίζας.

Μια μικρή ιδέα για τον τοίχο του μπάνιου ή και ακόμα για το τραπέζι μας.Θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα κερί στην μέση.
                                                                   Πανέμορφο!!!
Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε καλοκαιρινό με υπέροχες ιδέες με πρωτότυπο καθρέπτη και όμορφη ζωγραφιά στο τοίχο.


Σκεφτείτε δημιουργικά και με φαντασία και μαζέψτε πολλά κοχύλια με τα παιδιά σας και δώστε μια όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!!

Πηγή φωτογραφικού υλικού
www.shell-mirrors.com
www.etsy.com
www.houzz.com
www.carters.com.au
www.gaslampantiques.com
blog.oceanofferings.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου