ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔ.ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΜΙΚΡΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ.

Τώρα το καλοκαίρι με τις διακοπές και τα ταξίδια που κάνουμε σίγουρα θέλουμε να έχουμε ενα όμορφο και όσο γίνεται πιο ξεκούραστο και ήρεμο καλοκαίρι .Επειδή θέλουμε να κρατάμε μαζί μας όσο το δυνατον λιγότερα πράγματα θα σας δείξουμε κάποιες εύκολες και έξυπνες ιδέες για να έχουμε τα απαραίτητα μαζί μας χωρίς ιδαίτερο βάρος.
Όλοι έχουμε πάρει αυτά τα μικρά κουτάκια που έχουν μέσα καραμέλες,σοκολατάκια ή τσίχλες.Μην πετάτε τα κουτάκια κρατήστε τα και μεταμορφώστε τα σε έξυπνες ιδέες.
Ένα χρήσιμο κουτάκια πρώτων βοηθειών πάντα είναι απαραίτητο στην τσάντα μας και μπορούμε να βάλουμε τα απαραίτητα μέσα ειδικά αν έχουμε παιδιά.

Μπορούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο παιχνίδι με τα γράμματα για παιδιά της προσχολικής ηλικίας.Να τους λέμε τα γράμματα και θα πρέπει να μας τα βρίσκουν.Θα πρέπει να τα έχουμε κόψει και φτιάξει από το σπίτι για να είναι έτοιμα.Οπότε όταν θα βρεθούμε κάπου έξω και βαρεθεί μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί του.
Ένα μικρό υπέροχο σπιτάκι για την μικρή μας θα παίζει και θα το αποθηκεύει μέσα στο κουτάκι χωρίς να χάνει τα κομματάκια.
Μια όμορφη μικρή κασετίνα με τα αγαπημένα χρώματα των παιδιών μας για να μπορούν να ζωγραφίσουν όποτε θέλουν χωρίς να κουράζονται να κρατάνε μεγάλες τσάντες.
Κάτω από τα χρώματα μπορούμε να βάλουμε και ένα χαρτί για να μπορεί να ζωγραφίσει.

Μια ωραία ιδέα για να έχουν όλα τα αυτοκόλλητα τους συγκεντρωμένα και μαζί τους σε κάθε ταξίδι.
Το μικρό κουτάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αποθήκευση διάφορων καρτών που κατα καιρούς ψάχνουμε να βρούμε.
Πόσες φορές μέσα στην τσάντα μας ψάχνουμε τα ακουστικά μας τα οποία έχουν μπερδευτεί και δυσκολευόμαστε να τα βρούμε.Μια εύκολη λύση είναι το μικρό κουτάκι μέσα στο στο οποίο θα βάλουμε τα ακουστικά αφού θα τα έχουμε διπλώσει σωστά.
Απαραίτητο όπου και να πάμε δεν πιάνει καθόλου χώρο και θα μας σώσει σε δύσκολες και άτυχες στιγμές.
                              Για ένα ρομαντικό βραδάκι στη παραλία ή στο μπαλκόνι .

Μπορούμε να φυτέψουμε μέσα στο κουτάκι όμορφα λουλούδια και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας.Για να δείτε την μετατροπή που πρέπει να γίνει πρώτα στο κουτάκι σε αυτή την περίπτωση διαβάστε εδώ http://lifeonthebalcony.com/breath-freshener-turned-mini-garden/

Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες και να γνωρίζετε πως με μικρά πράγματα μπορούμε να φτιάξουμε ωραίες και χρήσιμες κατασκευές.

Πηγή φωτογραφικού υλικού
www.u-createcrafts.com





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου