ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔ.ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

MY TREE HOUSE! Η ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Μια καινούργια βιβλιοθήκη που δημιουργήθηκε στην Σιγκαπούρη δεν είναι καθόλου σαν τις συνηθησμένες.Είναι μια από τις ωραιότερες βιβλιοθήκες που έχω δει,άνοιξε το Μαίο του 2013 και έχει σχεδιαστεί με θέμα ένα μαγικό δάσος που μαγεύει τα παιδιά και τα βοηθάει να ενδιαφερθούν και να πειραματιστούν με τα βιβλία,το θέατρο και την τεχνολογία.
Το My Tree House βοηθειά επίσης τα παιδιά να ανακαλύψουν και να μάθουν για το περιβάλλον με εκπαιδυτικό τρόπο.




 Είναι η πρώτη οικολογική βιβλιοθήκη που την σχεδίασαν 11 ειδικοί που  όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιήσει είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον για να δείξουν και να μάθουν στα παιδιά και στους μεγάλους πως πρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον.



 Τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν μέσω υπολογιστή πάνω από 180 βιβλία για το περιβάλλον και να ενημερωθούν μέσω εκπαιδευτικού παιχνιδιού.E-reading kiosks.

 Υπάρχει και το δέντρο της γνώσης που βάζει ερωτήματα στα παιδιά για το περιβάλλον και όσο απαντάνε σωστά το δάσος ανθίζει αλλά όσο δίνουνε λάθος απαντήσεις το δάσος μαραζώνει.Ενα εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει όλα τα παιδιά να παίξουν και να μάθουν.

Εχουν οργανώσει και ένα καταπληκτικό πρόγραμμα με θεατρικές παραστάσεις ,διηγήσεις παραμυθιών.περιπάτους σε πάρκα και περιβαλλοντολογικούς χώρους και μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης για όλες τις ηλικίες με οικολογικά υλικά.
Συγχαρητήρια για αυτήν την τόση όμορφη και πρωτότυπη βιβλιοθήκη γιατί βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν και να ανακαλύψουν την σημασία του βιβλίου στην ζωή τους.

Πηγή φωτογραφικού υλικού και άρθρου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου